Menu

VOORGERECHTEN

tonijn tartaar
16
Noordzee krabscharen
18
Kreeften salade
30
trio van vis: zalm, paling, garnalen
18
carpaccio van ossenhaas
15
Spaanse ham
17
garnalen kroketten
16
salade caprese
16
knoflookbrood
7
broodmandje
4

OESTERS

3 st Zeeuwse platte oester
12
6 st Zeeuwse platte oester
24
12 st Zeeuwse platte oester
48
3 st Zeeuwse creuses
9
6 st Zeeuwse creuses
18
12 st Zeeuwse creuses
36
6 st oester proeverij
28
3 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
12
6 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
24
12 st gegratineerde oester
49
6 st oesters half om half
21

SOEPEN

tomaten
7
krabben
12
vis
10
zoete aardappel paprika
8

KREEFT

half
heel
natuuur
29
58
gegrild
29
58
limoen, koreander
29
58
dublin lawyer
29
58
BomDia
29
58

HOOFDGERECHTEN

zeebaars, coquilles, pasta
29
kabeljauw
26
2 st sliptongen
26
fruits de mer 2pers
120
black angus steak 180 gr / 300 gr
22
30
runder ribeye
28
surf & turf tournedos/gamba
32
surf & turf tournedos/kreeft
40
verse truffel pasta
26

DESSERTS

zoete verleiding
12
dame blance 2.0
10
frisse verleiding
10
chocolade, rood fruit
10
trio sorbetijs
10
Kaas plank van Eric Murre
18