Menu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalm & tonijn
20
Noordzee krabscharen
18
Bomdia to share
45
Steak tartaar
18
Salade buratta
18
Traag gegaard buikspek
18
Garnalen kroketten
18
knoflookbrood
8
broodmandje
4

OESTERS

3 st Zeeuwse platte oester
13,5
6 st Zeeuwse platte oester
27
12 st Zeeuwse platte oester
52
3 st Zeeuwse creuses
10,5
6 st Zeeuwse creuses
21
12 st Zeeuwse creuses
40
6 st oester proeverij
27
3 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
13,5
6 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
27
12 st gegratineerde oester
52
6 st oesters half om half
27

SOEPEN

tomaten
8
krabben
13
vis
11

KREEFT

half
heel
natuuur
32
64
gegrild
32
64
dublin lawyer
32
64
BomDia
32
64

HOOFDGERECHTEN

Pasta gamba & coquilles
36
Rode mul & kabeljauw
32
2 st sliptongen
29
Black Angus steak 180 gr / 300 gr
22
30
Gelakte eendenborst
26
Surf & turf tournedos/gamba
36
Surf & turf tournedos/kreeft
46
Ravioli truffel
26

DESSERTS

Zoete verleiding
14
Dame blance
12
Crème brûlée
10
Kaas plank van Eric Murre
18