Menu

 

 

 

VOORGERECHTEN

Gerookte zalm & tonijn
24
Noordzee krabscharen
22
Bomdia to share
50
Steak tartaar
20
Salade buratta
20
Traag gegaard buikspek
20
Garnalen kroketten
20
knoflookbrood
8
broodmandje
5

OESTERS

3 st Zeeuwse platte oester
13,5
6 st Zeeuwse platte oester
27
12 st Zeeuwse platte oester
52
3 st Zeeuwse creuses
10,5
6 st Zeeuwse creuses
21
12 st Zeeuwse creuses
40
6 st oester proeverij
27
3 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
13,5
6 st gegratineerde oester kaas/kruidenboter
27
12 st gegratineerde oester
52
6 st oesters half om half
24

SOEPEN

tomaten
8
schaaldieren bisque
16
vis
14

KREEFT

half
heel
natuuur
35
70
gegrild
35
70
dublin lawyer
35
70
BomDia
35
70

HOOFDGERECHTEN

Pasta gamba & coquilles
38
Rode mul & kabeljauw
36
2 st sliptongen
34
Black Angus steak 180 gr / 300 gr
25
34
Gelakte eendenborst
28
Surf & turf tournedos/gamba
38
Surf & turf tournedos/kreeft
50
Ravioli truffel
26

DESSERTS

Zoete verleiding
14
Dame blance
12
Crème brûlée
10
Kaas plank van Eric Murre
18